Wat we doen

Bekijk hieronder een greep uit onze werkzaamheden. Samen met u gaan we voor een naadloos resultaat. Zowel voor de particulier als de zakelijke markt.

Onze werkwijze

01.

Bespreken

02.

Calculeren

03.

Offreren

04.

Overeenkomst

05.

Voorbereiden

06.

Fabriceren

07.

Monteren

08.

Afronden

Aluminium Kozijnen

Aluminium is een licht maar sterk basismateriaal en daardoor terug te vinden in vele bouwprojecten.

Aluminium is een licht maar sterk basismateriaal en daardoor terug te vinden in vele bouwprojekten. Het rot, barst, scheurt of roest niet en is daarbij zeer onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is het nog eens een “groen” product: het kan oneindig gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies.

Onze hoofdprofielenleverancier is Sapa wat onder het Hydroconcern valt. Hydro is actief in 40 landen, heeft 35.000 medewerkers en is marktleider in aluminium oplossingen. Algemeen gezien heeft Hydro de doelstelling actief mee te werken een het reduceren van de impact op het klimaat. Via duurzame producten, toepassingen en processen proberen ze de voetafdruk zoveel mogelijk te reduceren.

Kunststof Kozijnen

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en ze bieden een uitstekende isolatie. Met van een folie met houtnerfstructuur ziet een kunststof kozijn eruit als een houten kozijn.

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en ze bieden een uitstekende isolatie. Door het toepassen van een folie voorzien van houtnerfstructuur ziet een kunststof kozijn eruit als een houten kozijn. Qua onderhoud volstaat het om simpelweg af en toe even een doek langs het kozijn te halen en het ziet er weer als nieuw uit. De kunststof kozijnen hebben een meerkamersysteem en zorgen daarmee voor een goede isolatie. De afvalproducten in de fabriek of op de bouwplaats zijn recyclebaar.

We kunnen u kunststof kozijnen aanbieden van de merken Rehau en K-Vision.

Heeft u een vraag?

Heeft u vragen of advies nodig, neem gerust contact met ons op: