Diensten

Bekijk hieronder een greep uit onze werkzaamheden. Samen met u gaan we voor een naadloos resultaat. Zowel voor de particulier als de zakelijke markt.

Onze werkwijze

01.

Opmeten

02.

Fabriceren

03.

Installeren

04.

Inspecteren

Alluminium Kozijnen

Aluminium is een licht maar sterk basismateriaal en daardoor terug te vinden in vele bouwprojecten.

Aluminium is een licht maar sterk basismateriaal en daardoor terug te vinden in vele bouwprojekten. Het rot, barst, scheurt of roest niet en is daarbij zeer onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is het nog eens een “groen” product: het kan oneindig gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies.

Onze hoofdprofielenleverancier is Sapa wat onder het Hydroconcern valt. Hydro is actief in 40 landen, heeft 35.000 medewerkers en is marktleider in aluminium oplossingen. Algemeen gezien heeft Hydro de doelstelling actief mee te werken een het reduceren van de impact op het klimaat. Via duurzame producten, toepassingen en processen proberen ze de voetafdruk zoveel mogelijk te reduceren.

Kunststof Kozijnen

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en ze bieden een uitstekende isolatie. Met van een folie met houtnerfstructuur ziet een kunststof kozijn eruit als een houten kozijn.

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en ze bieden een uitstekende isolatie. Door het toepassen van een folie met houtnerfstructuur ziet een kunststof kozijn eruit als een houten kozijn. Qua onderhoud volstaat het om simpelweg af en toe even een doek langs het kozijn te halen en het ziet er weer als nieuw uit. De kunststof kozijnen hebben een meerkamersysteem en zorgen daarmee voor een goede isolatie. De afvalproducten in de fabriek of op de bouwplaats zijn recyclebaar.


We kunnen u kunststof kozijnen aanbieden van de merken Rehau en K-Vision.

Schuifpuien

Vele mogelijkheden beschikbaar, diverse  soorten materiaal, kleur en afwerking.  U kiest het materiaal wij doen de rest.

Door een groot kozijn geniet u van een prachtig uitzicht over uw tuin. De warmte van de zon stroomt binnen. En dan hoeft het buiten nog niet eens echt warm te zijn. Is het dat wel? Dan opent u met een simpele beweging uw schuifpui en buiten komt binnen. Dat is het effect van een schuifpui. Bovendien verliest u met openslaande deuren steeds ruimte, een probleem dat een schuifpui kan oplossen.

Vouwwanden

Een vouwwand is uitermate geschikt voor het scheiden van twee of meerdere ruimtes. Denk aan kantoren, vergaderruimtes of zalen.

Met een vouwwand maak je optimaal gebruik van de ruimte die je tot je beschikking hebt. Vouwwanden stel je eenvoudig op om zo (tijdelijk) een ruimte af te scheiden. Zo maak je van een grote ruimte diverse kleinere ruimtes en benut je de beschikbare oppervlakken optimaal. Bij Espero adviseren je graag en laten je de eindeloze mogelijkheden van onze vouwwanden zien.

Heeft u een vraag?

Heeft u vragen of advies nodig, neem gerust contact met ons op: